Google reviewscore: 4.8
4.8/5

Over ons

Digital Moves Academy is opgericht door ons, Rik en Corinne Keijzer, en een onderdeel van Digital Moves. Al jarenlang bewegen wij ons op het internet door allerlei bedrijven en organisaties, van zzp’er tot corporate, online op de kaart te zetten. Dit kan een digitale strategie zijn maar ook hebben we in de afgelopen jaren honderden workshops, trainingen, cursussen en sprekerssessies gehouden op gebied van social media en werknemers begeleid naar het succesvol inzetten van bepaalde online kanalen.

Naast onze boeken en e-books, die we zelf uitgeven via Some Books Uitgeverij, merkten we dat we nog een ‘middenweg’ misten. Tussen didactisch leren met boeken en fysieke workshops, gegeven door onszelf en onze expert-trainers, ontstonden daarom logischerwijs deze online videotrainingen. Op deze manier is er voor ieder wat wils en kun je op je eigen tempo in je eigen tijd alles leren van wat wij je meegeven in de trainingen.

Wij hebben bewust gekozen voor een professionele aanpak. We hebben alle video’s opgenomen en opgeknipt in stukken zoals je een boek ook zou indelen. Je hoeft dus niet ieder hoofdstuk of paragraaf te bekijken voordat je bent bij wat je wilt weten. Het is een handige index waar je zo de onderwerpen uithaalt die jij nodig hebt. En wil je de video helemaal bekijken, uiteraard geen probleem, dan lopen de hoofdstukken door als zijnde één video.

Onze jarenlange praktische ervaringen worden uitgebreid gedeeld in onze video’s. En dat maakt ze dan ook zo bijzonder en onderscheidend van alles wat er al online te vinden is. Onze verhalen zijn uniek en authentiek en zijn het resultaat van jarenlange begeleiding en training op desbetreffende kanalen. We geven je ook daadwerkelijk opdrachten in de trainingen zodat je direct aan de slag gaat en niet alleen in de luistermodus blijft zitten. ‘Doen’ is namelijk de grootste kracht van social media.

We wensen je veel succes en plezier met de videotrainingen. Mocht je vragen hebben of goede feedback, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.

Rik en Corinne Keijzer – Digital Moves

Winkelwagen