Google reviewscore: 4.8
4.8/5

FAQ – Veel gestelde vragen

Wat krijg ik als ik een videotraining koop?

Je krijgt de videotraining bestaande uit een x aantal hoofdstukken en een x aantal lessen.  Dit varieert per training. Daarnaast krijg je bij elke videotraining extra lesmateriaal zoals een e-book of een checklist. 

Alle videotrainingen van Digital Moves Academy worden aangeboden in Full HD kwaliteit. De video’s worden gestreamd aangeboden en zijn te bekijken op alle Windows laptops en computers, op Apple computers en laptops, Android en iOS tablets en smartphones.
Wij adviseren een breedbandconnectie voor het streamen van de video’s.

Ja, dat kan. Alle video’s zijn in Full HD opgenomen en daarom blijft de kwaliteit goed als het full screen wordt bekeken.

Klik op een video om deze te laten spelen en rechtsonderin zie je icoontje met 4 pijltjes. Klik daarop en je video wordt full screen getoond.

Nee, wij sturen geen bestanden of DVD’s op. Via het internet heb je op (bijna) elk apparaat toegang tot je training. Je kunt je training overal volgen als je connectie hebt met het internet. 

Al je aangekochte videotrainingen vind je onder het menu ‘Mijn account‘. Daar vind je een overzicht van je trainingen en de voortgang ervan. 

Je moet wel ingelogd zijn om dit te zien. Login via het inlogscherm.

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.  Ga naar ‘Mijn account‘ en klik op de videotraining die je gekocht hebt. Vanuit daar kom je in elk hoofdstuk en elke les van de videotraining terecht.

Bij elke videotraining van Digtal Moves Academy krijg je extra lesmateriaal. Deze staat ook onder het menu ‘Mijn account‘. Bekijk en download deze daar vanuit het tabblad ‘Downloads’.

Je krijgt een certificaat als je alle hoofdstukken en lessen hebt bekeken. Zodra je jouw videotraining hebt volbracht, krijg je een certificaat.

Als je een certificaat hebt verdiend, dan vind je deze onder het menu item ‘Mijn account‘. Van daaruit kun je je certificaat downloaden en/of uitprinten.

Je hebt onbeperkt toegang tot de training inclusief lesmateriaal, zonder einddatum.

Ik heb een vraag over mijn account

Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam aan te passen.

Zorg dat je ingelogd bent. Ga daarna naar het menu item ‘Mijn account’. Bij ‘Accountgegevens’ pas je je wachtwoord aan.

Ga naar het login scherm en klik onder het inlogscherm op de link naar ‘Wachtwoord vergeten?’ Voer daar je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Deze vind je onder het menu item ‘Mijn account’. Bij ‘Bestellingen’ vind je de bijbehorende factuur.

Check je spambox van je email programma. Wellicht is de email daar terecht gekomen.

Onder elke nieuwsbrief van Digital Moves staat een ‘unsubscribe’ link. Klik daarop en je wordt uitgeschreven en je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer.

Je kunt wel je videotrainingen blijven volgen.

Ik wil meer weten over Digital Moves

Ja, dat geven wij! Wij geven trainingen, workshops en sprekersessies aan bedrijven en organisaties over meerdere socialmedia-onderwerpen en over digitale marketing. Bekijk hier een overzicht van onze diensten.

Tevens geven wij open trainingen waar je voor kunt inschrijven. Bekijk de agenda van onze trainingen hier.

Leuk dat je meer wilt weten! Neem contact met ons op via onze contactpagina op deze website.

Winkelwagen